witam chciał bym zgłosić fabrykę imperial tabacco w Jankowicach :D
magia powstawania pianki w Correct (Ociąż woj. wielkopolskie)
Proponuję fabrykę okien Dobroplast na podlasiu. Jest to jeden z największych producentów okien, z najnowocześniejszym parkiem maszynowym w Europie. Produkują okna od podstaw, zatrudniają ponad tysiąc osób, mają 40 000m2 pod dachem.
Eko-Okna ma juz pnad 4tys pracowników i 4 hale produkcyjne a 5 powstaje
Polecam odwiedzic firme Nexteer w gliwicach :) zajmuje sie produkcja wspomagania kierownicy do samochodow osobowych. elektryczne jak i hydrauliczne. mnóstwo elementow montażu i podmontażu. ciekawy proces produkcji oraz techniki zapobiegania produkcji wadliwych elementow.
Witam. Proponuję wybranie się do firmy PLUM z Ignatek koło Białegostoku i
pokazanie jak się tworzy od podstaw innowacyjne urządzenia elektroniczne
dla przemysłu. Firma jest wiodącym producentem regulatorów elektronicznych oraz
przeliczników gazowych i urządzeń wentylacyjnych dla przemysłu polskiego i zagranicznego. Urządzenia...
rozwiń
Witam serdecznie.Proponuje odwiedzic firme DANWOOD HAUS w Bielsku Podlaskim.Firma produkuje domy modulowe( ok 100 projektow) jest bardzo ciekawy proces produkcji domu oraz interesujacy montaz .Polecam i pozdrawiam
Dzień dobry! Proponuję odwiedzić zakłady OSPEL S.A mieszczące się w Wierbce k. Pilicy w powiecie zawierciańskim. Powstają tam przede wszystkim tzw. "pstryczki do światła". Łączniki, gniazdka i tym podobne. Cały cykl powstawania tych produktów jest ciekawy, fabryka zatrudnia 500 osób. Linia produkcyjna jest stale unowocześniana. Chętnie... rozwiń
Bardzo chętnie zobaczył bym fabrykę styropianu, jedna z nich jest w Gostyniu, w okolicach Leszna
chętnie zobaczył bym wizytę w fabryce honkera
Proponuje odwiedzić firmę TONSIL produkującą kolumny glośnikowe
Proponuję odwiedzić zakład P.P.H.U. MOPEX HIS 46-034 Pokój ul.Namysłowska 27, zajmujący się produkcją szerokiej gamy artykułów utrzymania czystosci z tworzyw sztucznych w szczególności różnego rodzaju mopów, stelaży składanych do mopów płaskich, wiader i szczotek.
Witam mam propozycję Zakład Produkcji Pellet dawniej Stelmet w Zielonej Górze
Witam, a może Materne Polska? Łopatki 37a, 24-160 Wąwolnica
Witam , a jedna z największych fabryk w Polsce jaką jest Orlen w Płocku która produkuje paliwa i masę innych produktów z którymi spotykamy się na co dzień.
Witam! chętnie bym zobaczył produkcję butów firmy NIKE
Witam , można by było odwiedzić fabrykę maszyn rolniczych Joskin w Trzciance
Witam, można by odwiedzić fabrykę lodów BraVita w Rybniku.
Witam mam propozycje fabryki sas Busko-Zdrój bardzo mnie interesuje jak produkowane są piece sas
Witam . Mam propozycje fabryki ROMET chciałbym zobaczyć jak tworzą i skąd sprowadzają części
Witam chciałbym zobaczyć produkcję wojskowych ciężarówek Jelcz w HSW.
Z góry dziękuję.Pozdrawiam.
Witam chciałbym zobaczyć prace fabryki SWISSPOR w Pelplinie z góry dziękuje
Witam... a produkcja opon ??? Albo ich bieżnikowanie??? nie mogę znaleźć ale czy były takie odcinki?? chętnie bym obejrzał .. pozdrawiam
Witam chciałbym zobaczyć pracę Fabryki wodomierzy Fila
Nie wiem czy jest taka możliwość ale jak Jest to chętnie zobaczyłbum produkcje piwa Tyskie.
Witam. Chętnie bym zobaczył produkcję inwalidzkich wózków elektrycznych firmy MEYRA w Warszawie.
Witam chciał bym zobaczyć reportaż z Fabryki Produkcji Okien FILPLAST znajdującej się w Kietrzu i Głogówku firma z nowymi technologiami produkcji drzwi i okien
Proszę bardzo o wizytę w fabryce amortyzatorów MONROE w Tenneco Gliwice
Pewnie znalazło by się dużo zainteresowanych produkcją liquidów do e-papierosów. Szczególnie firmy Blue Mist, która informuje że sama je wytwarza z najlepszych komponentów.
Witam tez jestem ciekaw produkcji liuidów do e-papierosów. Kiedy można obejżeć?
Poproszę o wizytę w Fabryce cukierków ,,Pszczółka'' w Lublinie, w cukierni są produkowane karmelki twarde i nadziewane, firma działa pod nadzorem Krajowej Spółki Cukrowej S.A. . (woj. lubelskie).
Proszę o wizytę w firmie "Pol-eko Aparatura" w Wodzisławiu Śląskim produkującą urządzenia laboratoryjne.Takiego programu jeszcze nie było.
Proszę o wizytę w firmie "HP Polska" w Gliwicach produkującą wyciszenia oraz inne części do samochodów :)
Proszę, aby program zawitał do fabryki lamp do samochodów Auto Moto Lighting w Sosnowcu(woj.śląskie)
Proszę , aby program Polak Potrafi odwiedził fabrykę nawiewów samochodowych Dr.Schneider w Radomierzu (woj.Dolnośląskie , pow. Jeleniogórski)
prosił bym bardzo mocno o wizytę w cukrowni diamant S.A. Glinojeck
- PrzybyszVeb:
- prosił bym bardzo mocno o wizytę w cukrowni diamant S.A. Glinojeck
- rozwiń
Glinojeck jest w województwie mazowieckim ok. 100 km od warszawy, nie daleko Ciechanowa.
A może firma Sentrex Gogolin? zajmują się produkcją opakowań typu cukier i tp. Dokładnie jest to drukarnia