Szafrański Dudzie do kostek nie sięga. Nie wiem dlaczego dobierają takich zróżnicowanych konkurentów. Jest wielu mechaników o wiele mądrzejszych od Szafrańskiego.
Gdybym miał kase to brałbym oba. Mercesed na krótkie trasy, a BMW do szpanu na mieście:)
można lubić lub nie Panów Grzegorza i Przemka ale pracę jaką wykonali tworząc samochody pełen szacun. Auta obydwa są ładne. Ja nie jestem miłośnikiem BMW i nie toleruje ich ale do właśnie ta BMW dla mnie wygrała. Mercedes został tylko odtworzony na wzór wyprodukowanego fabrycznie. Nie zmienia to jednak faktu że umiejętności tak czy... rozwiń
Osobiście nie lubię Przemka za jego cwaniactwo w wyciskaniu z ludzi pieniędzy w programie Wojny Samochodowe. Tak jak już gdzieś przeczytałem, Przemek bardziej wykorzystuje słabości sprzedających niż samochodów, które kupuje. Grześka nie lubię jeszcze bardziej, bo to jeszcze większy cwaniak od Przemka a w realizacji swych projektów wykorzystuje... rozwiń
i super ze Mercedes wygrał, mimo że był słabszy pod względem mocy ale te BMW jest wszędzie gdzie się spojrzy mam tego po dziurki w nosie serio.
Duda jak zwykle przekombinował i to oznaczenie DUDE 610 to tak po francusku a to 610 to seria 6 z silnikiem 1 litrowym. miało być 630 V10 panie Grzegorzu
Mercedes Przemka to super auto, wygląda jak fabryczny ,zasługuje na zwycięstwo.
Chętnie bym zobaczył program Klimek kontra Szafrański.
Nie przepadam za sposobem bycia pana Dudy.
Zresztą jak widać po komentarzach nie tylko ja.
w 100% popieram
Bmw lepsze bez tłumaczenia.
Przemka projekt bardziej życiowy normalne auto z pazurem do jazdy w normalny dzień najbardziej spójne i odpowiadające oryginałowi dla tego głos za tym projektem
Mercedes jest bardziej kompletny i ma bardziej niezawodny silnik, w zasadzie można go używać na co dzień. BMW wydaje super dźwięk ale cała reszta zbyt kontrowersyjna.
Gdyby w tej serii Grzegorz robiłby swoje Audi z poprzedniej serii byłby na 100% remis. Mercedes jest super ciekawe czy na sprzedaż?
Fajny Mercedes i ulep BMW
Jako fan marki Mercedes od pierwszego odcinka wiedziałem,że zagłosuję na projekt Przemka. Zrobił super auto w prawie oryginalnym wydaniu. Dobrze ,że ostatecznie zastosował fabryczne reflektory. Panie Przemku GRATULUJĘ ZWYCIĘSTWA. Co do BMW Grzegorza-dobry pomysł,dużo modyfikacji ale tak jak kiedyś Adam Klimek stwierdził Grzegorz Duda to... rozwiń
Napiszę tak, to Grzegorz zrobił auto które robiło efekt, Przemek, jak już inni zauważyli, jeździł ze swoim autem po specjalistach i po za pomysłem nie wniósł za wiele. Jestem zawiedziony werdyktem, nie oceniono pracy a tylko osobowość.
Nie mam nic do Grzegorza ani do Przemka, ale to Grzegorz więcej zmodyfikował, więcej zaproponował...
rozwiń
Małe sprostowanie do Twojego wpisu-Przemek woził auto do blacharza,lakiernika i specjalisty od strojenia komputera. Grzegorz zapraszał do swojego warsztatu specjalistów od tapicerkikomputera,zlecił wykonanie felg, poszerzeń, sam lakierował i składał. A więc w tym porównaniu remis.
.Trafny komentarz.
A mnie program się bardzo podoba, nie muszę oceniać rywalizujących.
wygrał mój faworyt, a co do Dudy jego projekty są fajne, tyle tylko że trochę dziwaczne, no ten sposób jego bycia, no ten jego następny program ,,101 ???'' to co on tam pokazuje to ja bym nigdy coś takiego nie kupił
Projekt i wykonanie, dbałość o szczegóły Grześka to zupełnie inna bajka niż projekt i wykonanie Przemka .Szkoda że widzowie tego nie docenili,
Fakty, projekt i wykonanie Grzegorza bije na głowę obecnego jak i poprzedniego przeciwnika. Grzegorzu gratuluje dla mnie wygrałeś
Prawda jest brutalna, Przemek wygrał bo zrobił fajny projekt a większa ilość osób darzy Go sympatią. Grzesiek swoim sposobem bycia nawet jakby na uszach stanął to by nie wygrał. Niestety mimo że w projekt włożył kawał dobrej roboty to swoim cwaniakowaniem przekreśla wszystko.
Mój głos oczywiście wylądował do Przemka
gosciu który całą robote zlecał innym majstrom bo sam oprócz wymiany oleju i klocków nie potrafi nic wiecej wygrywa program....? już nie będe tego cyrku oglądał.
klimek jak walczył z dudą też zlecał to innym a nawet teraz jak prowadzi program naprawy nie do naprawy też wysługuje się młodym i jakoś nie przeszkadza mi a po za tym w wojnach samochodowych pokazał że nie tylko potrafi zmieniać olej w silniku po prostu przemek zrobił coś na miarę zwykłego kowalskiego z korzystał z rad innych sprawdzonych... rozwiń
- Gość629:
- klimek jak walczył z dudą też zlecał to innym a nawet teraz jak prowadzi program naprawy nie do naprawy też wysługuje się młodym i jakoś nie przeszkadza mi a po za tym w wojnach samochodowych pokazał że nie tylko potrafi zmieniać olej w silniku po prostu przemek zrobił coś na miarę zwykłego kowalskiego z korzystał z rad innych sprawdzonych
- rozwiń
Przy BMW Dudy też robili pracownicy, formy ulepił z blalszek i szpachli ale body sam nie zrobił, felgi też zlecił, deskę też mu zrobili, chłopaki z ECU Mastera odpalili mu silnik, reszta na zamówienie albo z innych modeli BMW, jakby nie robił tego wieśniackiego body i dał normalny kolor miałby szansę wygrać
BRAWO PRZEMEK DUDA CI NIE PODSKOCZY
Brawo dla Przemka od początku mu kibicowałem
Tak trzymaj Przemek. Jesteś super .
Wydaje mi się że wygrał super facet , a oba samochody pięknie wykonane.Duda nie powinien tak się egzaltować , ajest bardzo dobry , ale powinien zmienić styl, wtedy wygra.
Strzał w 10!!!
Nie wiem jakim cudem Szafrański pokonał Dudę skoro nawet się zbytnio nie wysilił tworząc tego Mercedesa... Pakiet gotowy stylistyczny - ktoś go założył za niego, wnętrze - gotowiec, koła - gotowiec, jedynie przy silniku coś porobił i samodzielnie założył rury "spiro" do chłodzenia hamulców... No i chińskie lampy, które na szczęście... rozwiń
Powinien wygrac Dudi
Miał więcej głosów, proste
Tak, wynik był ustawiony bo nie po twojej myśli.
Dlatego, że właściciele BMW zapracowali na niedocenianie...
Nikt nie bronił korzystać z usług firm obcych. Stara dobra zasada mówi że nie wywarza się otwartych drzwi. Skoro już ktoś coś wymyślił i się na tym nie przejechał to dlaczego nie wykorzystać tego faktu.
- Gość434:
- Też jestem zaskoczony wynikiem (chociaż nie powinienem być po poprzednich projektach), ale każdy ma prawo do własnej oceny i wyboru na kogo odda głos. Zgadzam się z przedmówcą co do oceny samych projektów. Nic nie ujmując Panu Przemkowi to projekt Pana Grzegorza w mojej ocenie jest z innej bajki. Ale oczywiście każdy z mechaników mógł
- rozwiń
I to jest komentarz na poziomie, bez obrazania innych. Mozna? MOZNA... Az milo sie czyta.
Podzielam Pana opinie i zgadzam sie w 100%.
Pozdrawiam :-)
Mnie zawsze dziwi jedno, skąd Duda ma takie rewelacyjne ceny części i to nowych. Sam niedawno do swojego projektu kupiłem m. in. chłodnicę oleju bardzo podobną do użytej w BMW, nawet najniższa znaleziona i wynegocjowana cena była daleka od tej podanej przez Dudę. Pamiętam, że w jednej serii z Klimkiem, Adam już też wytykał tą kwestię... rozwiń