WItam. MNie zastanawia, dlaczego w programie do ogolnych kosztow doliczana jest robocizna? tzn, dlaczego jest ona uwzgledniana w tych 6 tys. zlotych? Pozdrawiam
Witam serdecznie jsetem posiadaczem auta MARZEN doslownie auto prowadzi sie na JOYSTICK gdyz jestem osoba niesprawna fizycznie auto boryka sie z malym problemem skrzyni , elektrycznego podjazdu i drzwi i kilka innych auto to minivan kia carnival 2006r 2.9 CRDI disel automat
Witam Panie Adamie.
Mój kolega ostatnio zakupił auto swoich marzeń jakim jest BMW 730 188km. Jego auto ma 32 lata i wygląda bardzo dobrze, choć widać na nim niektóre wcześniejsze naprawy blacharskie. Wiem, że teraz kumpel ma problem z wyregulowaniem zaworów ponieważ opowiadał, że robił to już na wszystkie forumowe sposoby i dalej...
rozwiń
Dzień Dobry
Panie Adamie mój mąż posiada Mitsubishi outlander turbo z 2005 roku jest zachwycony jazdą tym samochodem, niestety z racji wieku samochód wymaga remontu np. progów, tulei, dodatkowo chciał zamontować na dachu relingi i pomalować niestety w naszym rejonie nikt nie chce się tego podjąć, ponoć nie ma części do tego samochodu....
rozwiń
WITAM ADAMIE,POWAZNIE MYSLE NAD ZAKUPEM FORD MUSTANG Z 72 ROKU ZNALAZLEM .AUTO MA DOBRA PODLOGE,ALE W SRODKU TROCHE TRZEBA POROBIC I CHYBA POMALOWAC KAROSERIE.PROSZE O KONTAKT GDYBY MOZNA TAKIE AUTO U PANA ZROBIC JAKOS.DAREK
Witam,
Zajmuje sie airbruschem czyi areografią samochodową, artystycznym malowaniem samochodów, jak by co oferuje swoja pomoc w tuningu wizualnym.
Pozdrawiam
Witam Panie Adamie.
Potrzebuję Pana pomocy.
Mam VW Golfa V z 2004r. z automatyczną skrzynią biegów o mocy 150 KM.
Potrzebuje Pana pomocy.
Chętnie oddam auto do Pana programu i chętnie nawet zapłace naprawdę bo już tyle włożyłem w to auto i chce włożyć jeszcze ale tylko i wyłącznie w Pana programie. Pozdrawiam TVN TURBO....
rozwiń
Bardzo chciałbym zgłosić do programu forda sierrę z 1992 r 2,0 dohc zakupioną w kraju. Stan ogólny dobry, jeżdżąca okazjonalnie.
Witam
Czy i jak można zgłosić auto do programu. Mam jaguara kabrio z 85roku i trochę sobie z nim nie radzę. koszty pokryję.
Witam
potrzebuję namiary na tego gościa od wałów bo jakoś nie mam szczęścia do fachowców od wałów. W dzisiejszym odcinku był właśnie robiony wał do mustanga. Proszę o namiary na tą firmę.
12 grudnia kolejny odcinek
Kiedy będzie następna edycja samochodu marzeń? Chętnie bym zgłosił auto bliskiej mi osoby. Klasyk z automatem z 1986 roku. Samochód użytkowany obecnie, sprawny, sporo zostało zrobione we własnym zakresie. Blacha zdrowa aż dziwne, zdecydowanie mogę uczestniczyć w pokryciu sporej częśći kosztów.
Czy będzie kolejna edycja samochodu marzeń? chętnie bym zgłosił samochód bliskiej mi osoby, klasyk w automacie z 1986 roku w porządnym stanie użytkowany obecnie, sprawny, dużo zrobione we własnym zakresie. jestem zdecydowany pokryć większość kosztów. auto zdrowe blacharsko.
mam pytanie dlaczego adam nie prowadzil karowej przeciez szafranski i duda sa malo sympatyczni i cwaniaki jakich mało chociaz fachowcy adam super gosc
Mam pytanie kiedy będą znowu kwalifikacje do programu samochód marzeń
czemu programu nie ma na antenie nawet informacji nie było.
pierwszy odcinek wycinanie przedniej szyby bo nowa kosztuje gadziliard a kasa wiadomo sie liczy szosty odcinek Adam kupuje nowa przednia szybe ja płaczę
opublikujcie ile wydal na paliwo jezdzac po zakladach po calej polsce i proszac " zrobisz mi to " place jak za prezydenta " ale ma być jak nowe a ja smarem posmaruje obficie i przykrece dokrece - dramat
slabo mi jak to oglądam Pan Adam zachowuje się jak małe dziecko w sklepie z zabawkami " zamieniam nowe dzwigienki na nowe wzmacniane" nie dziwne że mu się budżet skończył jak wszystko 2 razy kupuje dajcie 150 k Dudzie i niech też zrobi Mustanga z tego roku pewnie mu jeszcze ze 30k zostanie
dramat nie mechanik z silnika chce osiagnac 400 koni a amortyzatory za 300 zł z chin i tarcze oraz zaciski jak ze skody fabi smierc na pierwszym zakrecie albo dachowanie do 400 koni to trzeba miec zawieszenie i hamulce Panie
progam zdjęty? kiedy kolejne odcinki?
Moim zdaniem p.Klimek wcale nie jest tak wspaniałym mechanikiem jak to próbują z niego zrobić twórcy programów z nim.W programach "kup i zrób" gros prac wykonywali za niego ludzie z Motoricusa a on tylko opowiadał i jeździł po fachowcach od nieomalże wszystkiego po całej Polsce.Swój brak talentu pokazał w programie gdzie rywalizował... rozwiń
Zapewne P.Adam po przekroczeniu założonego czasu realizacji "projektu", zarobieniu debetu na ponad 20 tysięcy, i sytuacji wirusa na świecie nie ma jak zamówić części z USA... No cóż, nie dziwi mnie już fakt, że nie robi już programu z P.Dudą, bo zapewne mechanik z Ryglic miał już dość tego, że swoje auto zrobił niemalże sam i szybciej... rozwiń
Super program , mam nadzieję , że uda się dokończyć projekt
Widze ze telewidzów to macie w głebokim poważaniu, zero info kiedy 7 odcinek ,a w jego miejsce jakaś staroc
Biora przyklad z Parti rzadzacej co innego mowia co innego robia.Moze na wiosne puszcza z 2 odcinki finalowe?SZKODA.
Kiedy będzie nastepny odcinek numer 7??
Powinien być jak co niedziele czyli jutro 7 listopada a tu w programie brak!
Kiedy będą następne odcinki?
Też się zastanawiam czemu nie ma dziś ..
Dlaczego odc 5 jest dostępny na playerze później niż odc 6? (5 - Ndz 12:00 / 6 - Ndz 10:45). To nie ma sensu…
Oglądam z ciekawością i powiem szczerze super projekt i wielkie uznanie dla Pana Adama .
Czy ktoś wie do jakiego warsztatu p. Adam oddał silnik w 3 odcinku? Bedę wdzięczny za podpowiedź. Z góry dziękuję!
Krasnobordzka Racing
Po co wypisujecie swoje auta? To nie jest program Samochód Marzeń Kup i Zrób. To jest Samochód Marzeń Adama Klimka. Oglądaliście chociaż jeden odcinek?
Jak się zgłosić do programu? Mam Citroena C4 coupe 2005 r.
- Gość374:
- Jak się zgłosić do programu? Mam Citroena C4 coupe 2005 r.
- rozwiń
mercedes 126 se 1981r.jak sie zglosic?
mercedes 290 GD
Witam chciałem naprawić mercedesa w140. Silnik jest juz po remoncie. To ma być auto dla mojego syna w spadku ode mnie
Witam Panie Adamie, mam Lincolna Aviatora z 2004 roku, auto dość rzadkie z racji tego, że było produkowane przez trzy lata. Mam do zrobienia tylne łożyska w kołach podgrzewanie przednich foteli i troszkę blacharki.
witam
lubię ten program ale oglądam z coraz większym niesmakiem, mieszanie kamerami jest bez sensu, Klimek mówi do jednej kamery a pokazuje go inna, poprzez śledzenie kamerą ruchu można dostać oczoploąsu a Klimek jak chce powiedzieć coś więcej to bełkocze jak złodziej rysio czarnecki że niewiele można zrozumieć. Do producentów... rozwiń