Adam Klimek
Klimek !
Klimek
Duda to obdarzony polotem i wyobraźnią artysta. Klimek to niestety tylko, albo aż dobry mechanik. U dudy pełna alkowa z obracanymi fotelami kapitańskimi i to jakimi. Pełna elektryka, pamięci, grzanie i wentylacja. A co u Klimka poza szpanem nową skórą, która będzie się lepić i ślizgać?
Myślący konstruktorzy zagospodarowują przestrzeń...
rozwiń
Klimek, pokazuje nam robotę którą sami możemy zrobić. Duda? Jak to Duda, rzeźbi kombinuje, przebudowa całego nadwozia itp. to się trzyma na razie, później mogą wyjść kwaitki. Według mnie Grzesiek to lepsza odmiana Braci Colins co niby ładnie niby super ale później jest zaskoczenie po 2,3,4 latach użytkowania.
Decydowanie Duda. Jego sposób pracy o wiele bardziej mi się podoba, a kamper Adama nie wjedzie w teren jak mercedes z Gwiezdym Niebem
DUDA
Klimek i to nie przez zbieżność nazwiska konkurenta z najgorszym prezydentem w historii Polski.
klimek
Klimek
Klimek
klimek
KLIMEK !!!!!!! :)
Klimek
Duda
Zdecydowanie DUDA, to o niebo lepszy fachowiec
Klimek bezapelacyjnie!!!
Klimek nr.1
Klimek #1
Klimek
Klimek
Klimek!
Klimek jest #1
Duda!
Duda
Klimek ma zawsze darmowych pomagierów którzy wszystko za tego nieuka robią... to jest nieuczciwe !!!
Klimek to oszust machający łapami :-) machanie łapami świadczy o problemach psychicznych tego małego człowieczka ,zawistnego dudzie umiejętneści . Rzygam jak widzę Klimka ! Kto go lansuje ? gmina żydowska ?
Witam dla mnie wygrywa Klimek.
mój głos na Adama .majstersztyk
Duda zrobił auto bez klamek, grila (dziura z kobrą zamiast grila) i wycieraczek a Klimek auto bez przedniego zderzaka, na przeglądzie (do ruchu) dopuszczą auto Klimka, lepszy jest samochód którym można też normalnie jeździć niż taki tylko na tor
I tu się mylisz Cobra jest zarejestrowana jako SAM!!! to Klimek ma problem bo musi na to auto mieć dopuszczenie jednostkowe pojazdu w ITS-koszt ponad 6tyś. inaczej auto może jeździć na placu albo zmkniętych obiektach-inaczej laweta.
na pewno silnik mu nie dymi jak klimkowi
Oba auta są niesamowite. Osobiście wybieram Cobrę, ale pickup też wymiata.
bardzo fajne projekty każdy z panów miał całkiem inny projekt. wykonali ogrom pracy i pokazali nam na miaske swojej wiedzy z dziedziny motoryzacji.dlatego trudno wyłonić który projekt jest lepszy. stawiam na remis
Witam serdecznie . Uważam , że obaj panowie poświęcili ogrom czasu i pracy swoim projektom i za to ogromny szacun . Jak dla mnie na koniec projektu obaj uczestnicy powinni przejechać trasę (razem) np. w tym przypadku na jakiś zlot amerykańskich aut lub wystawę czy targi , podczas wyprawy widzowie tacy jak ja mogli by sprawdzić niezawodność... rozwiń
Pan Grzesiu robił wyścigówkę ale w wyścigu, tak daleko to Panu Adamowi nie uciekł. Może jakieś 6 m. P. Adam zrobił piękne auto i doceniając walory Cobry efekt wizualny hotroda robi lepsze wrażenie. Niektórzy w komentarzach piszą, że p.Grzesiu zrobił auto sam, ale auto p. Adama wymagało więcej kombinacji niż kupione w dwóch kawałkach... rozwiń
Właśnie zagłosowałem, ale na kogo to moja słodka tajemnica! Co do aut to wybór bardzo trudny, oby dwa chciał bym mieć w garażu. Nie zwracam uwagi na komentarze typu miała być Cobra i podzielam argumentację Pana Klimka. Krótko i na temat, program jest super i czekam na kolejne edycje. Szkoda że tym razem nie wygra lepszy!!!
Witam. Ta seria od początku była reklamowana jako: Kto zrobi lepszą Cobre.
Jeden z panów nie dał rady i kolejny raz zrobił pick-upa. A miała być Cobra. Więc już na starcie przegrał. Poza tym pan Duda zbudował auto sam. A pan Klimek nie. Blacharki i malowania nie zrobił sam. Słabo. Po mojemu pan Duda 3 raz zrobił lepszą robotę.
Najprawdopodobniej Pan Duda nie wygra , ja czekam za to na kolejna serie ,niesmak pozostał , dziwne to, bo zarobić Cobre za ta kasę to wyczyn niesamowity . Tu bardziej widzę już remis, niż to ze proszę wybaczyć Pan Klimek ma wygrać, miała być Corba na początku , każdy miał budować Cobre , Pan Klimek się nie postarał wiec , jak ma wygrać... rozwiń
imo klimek jest oszustem
Czemu?
Adam Klimek