- Obecnie dla mnie najlepszy program motoryzacyjny .....Jestem pełen uznania dla Pana Grzegorza Dudy....rewelacja ...bije na głowę Klimka.
fiat 125p coupe bestcar gratulacje pozdr
Tym razem dla mnie Grzesiek górą ale Adam też ,kawał dobrej roboty
Świetny program to po pierwsze.
Obydwa projekty bardzo ambitne i pracochłonne. Nie czepiał bym się tego, że obaj korzystają z pomocy firm zewnętrznych ponieważ cięzko mieć zaplecze aby wszystko samemu w 100% ogarnać. Grzegorz zwycięzcą ale w żadnym wypadku Adam nie może czuć się przegrany. czekam z niecierpliwością na trzeci...
rozwiń
Gratulację dla Pana Dudy.A także dla Pana Klimka za zauważenie wady poloneza (mała paka) i praktyczne podejście do problemu
Jest jedna roznica miedzy klimkiem a duda. Klimek jest betonem, ktory sie, i to nie do konca fachu wyuczyl. Duda rozumie samochod, i bedzie bil klimka zawsze. Trzeba mu znalesc lepszego konkurenta, bedzie ciekawiej. W dwudziestym pierwszym wieku, radosc klimka z pierwszego uzycia indukcji do podgrzania elementow, - porazka. Jego brak kompetencji, przy... rozwiń
Każda uwaga jest cenna, ale proszę nie podniecaj się bo to tylko program telewizyjny. Pan Klimek może nie jest najlepszym mechanikiem, ale ogarnął temat do końca i jest dobry medialnie.
A Ty, jeśli wypowiadasz się publicznie to przynajmniej postaraj się pisać polskimi literami i z zasadami ortografii....
rozwiń
KLIMEK JEST NA POZIOMIE PROSTYCH ROBÓT O DWA POZIOMY ODSTAJE OD DUDY
Pan Duda ze swoim projektem i wykonaniem, wygrywa
Pomysł Grześka super ale zrobienie z polskiego Fiata to już totalna porażka jakby to była bardziej europejskie coupe było by świetnie. plus za pomysł z szybami,fajniej by było zrobić więcej nowinek technologicznych w takim aucie, a zarzucanie Klimkowi, że korzysta z podzespołów innego samochodu robiąc to samo to słaby argumeny.
A więc tak. Wygrana Grzegorza nie dziwi ale o tym za chwile
Brawo dla Klimka który w końcu zaczął coś więcej robić sam,
Sam pomysł projektu 6/10
Udział własny 5/10
Wykonanie 6/10 ( niestety tu cała robotę i + wykonania robi lakier + wykonanie paki)
Inwencja twórcza 4/10 ( nadal niestety mało smaczków od siebie)
Fiat...
rozwiń
Adam jeszcze musi się dużo uczyć żeby dorównać Grześkowi...
To jest naprawdę dobry program, auta Dudy rewelacja.
Ciekawa formula programu. Szacun dla bohaterów programu bo, jak na 10 tygodni, to co zrobili fajne fury.
Panie Grzesiu jak tak można najpierw opuścić szybę potem dopiero otworzyć drzwi, głosowałem na Pana Adama samochód bez wad.
kolego, Drzwi bez ramek - żeby otworzyć drzwi szyba musi zjechać w dół z uszczelki . Inaczej mogłbyś coś uszkodzić gdyby szyba nie zjechała w dół. Tłumaczył to Grzesiek - lpiej było oglądać !!
Nie znam samochodu że przy otwieraniu i zamykaniu drzwi należy opuścić okno, dla mnie wygrał pan Adam
Drzwi bez ramki inaczej jak otworzysz ??
Musi pierwsze szyba zjechać w dół. Ech ...
Pomysł Grześka z tym super
ostatni model VW sirocco też tak ma
Takie systemy miały już inne ekskluzywne pojazdy np BMW i8 , oraz mercedes ale nie pamiętam modelu.
Przecież opuszczane szyby przy otwieraniu drzwi miało E36 Coupe w 1szych latach produkcji. Gdzie wy ludzie żyjecie? W Afryce?
Citroen C6 również
Audi A5
szpacla szpachla, polecam obejrzec kabaret mp pod tym tytułem to kto kumaty zrozumie., ja bym tym autem nie chciał miec dacowania )pozdrawiam aczkolwiek projekt i zamysł naprawde fajny al wykonanie pozostawia wiele do zyzenia
Grzegorz bardzo dobra robota!
Głosowałem na projekt Pana Adama
Brawo Grzegorz świetna robota głosowałem na Ciebie i wszyscy moi znajomi brawo
Pan Duda naprawia ,remontuje, buduje, przerabia auta z dużym polotem i smakiem gratuluje
Gratulacje Panie Grzegorzu od poczatku trzymałem kciuki za Pana projekt:)
wole projekt klimka
chciałbym aby ich następny projekt to był opel astra g bertone