Witam ! Chciałbym zgłosić do programu unikatowe auto jest to Toyoya land Cruiser FJ40 z 1981 z silnikiem 4,2 L benzyna ( 136KM ) Przywiezione z Niemiec stało ok 15 lat pod jabłonką
Chciałbym zgłosić moja kochaną gwiazdę " bo bez gwiazdy nie ma jazdy " Mercedes W124 silnik M1002 2.0 benzyna . Auto od początku w rodzinie , dostałem je od dziadka :)
Witam rowniez chcialbym zglosic auto do programu Mercedes - Benz W124 E260 1988 do malych poprawek i do przywrocenia auta do stanu fabryki pozdrawiam.
Witam
Chciałem zgłosić auto do programu. Posiadam opla astrę kombi II G 1.7 dti 75KM silnik Isuzu.
Oglądam program o Camaro... dlaczego prowadzący pojechał do warsztatu gaźnikowego Michała Hetmana do Poznania, gdy ów warsztat znajduje się w Puszczykowie... ?
Tyle tu komentarzy , jak widze jeszcze nikt nie otrzymal odpowiedzi ha ha ha
Caly ten program to tylko PIC na potrzeby Telewizji, kazdy warsztat to mechanicy amatorzy nazywajacy sie zawodowcami , sami pokazujecie to w programie BEDZIE PAN ZADOWOLONY, reasumujac jezdzisz od warsztatu do warsztatu w kazdym inna diagnoza usterka pozostaje tylko kieszen jest coraz pusciejsza
Mam auto ktore oddaje do naprawy i wszedzie tylko chca kase efektu naprawy nie widac napisalem prawie do kazdego ze znanych w TVN TUrbo Panow o wskazanie mechanika ktory to naprawi oczywiscie za pelna oplata , ie dostalem od nikogo zadnej odpowiedzi , wiec trudno sie dostac do takiego mechanika a szkoda, pozdrawiam
Witam, chętnie zgłoszę swoją cytrynkę
Citroen BX kombi 1990 blacharka mnie najbardziej martwi ale i przy mechanicznej stronie wyjdą kwiatki ,mało już ich na drogach.
witam
Chciałbym zgłosić samochód seat Cordoba 1.9 SDI rok 99 FL sedan, gdzie mozna wypełnic formularz?
Witam
FORD TRANSIT MK1 1972 rok w wersji kamper
Silnik V4
Gdzie można zrobić zgłoszenie
Dzień dobry,
mam jak mi się wdaje ciekawe auto, Chevrolet Biscayne z 1959 roku, stan mocno zadowalający, kompletny, według mnie do odświeżenia. wszystko do domówienia.
Samochód prezentuje się świetnie.
Alfa Romeo GTV Coupe z 1998 roku o mocy 150 koni.
Sam zrobiłem już sporo:
Chłodnica, termostat, tłumiki, przeguby napędu, wahacze + łączniki przód, mechanizm szyby, czyszczenie lamp od wewnątrz.
Duża część jeszcze czeka na zrobienie.
Chętnie udostępnie auto do dłubania.
Witam, czy planujecie nabór w 2020 roku moje subaru impreza wrx blobeye czeka !
Witam, czy w 2020 roku będziecie Państwo kontynuować nabór do programu ?
Czy gdzieś można rzeczywiście się zgłosić ? nie mogę nic namierzyć !
Witam kiedy rusza kolejna edycja zgloszeń ? ktoś coś wie?
Czy program w ogóle jeszcze funkcjonuje? Mam W210 E420, czyli samochód produkowany tylko przez 2 lata.
Pierwsze razy są dla nas bardzo ważne, tym bardziej jeżeli w grę wchodzi pierwsze auto... Dlatego chciałem, żeby auto było wyjątkowe - unikalne, szybkie, stylowe i z miało w sobie to "coś". Wszystko fajnie dopóki nie dodałem kryterium możliwości portfela czyli maksymalnie 10 tysięcy zł.
2 grudnia 2019r. kupiłem samochód nr 1502...
rozwiń
Posiada Chevy Equinox 2005 3.4 V6 188KM Unikat na Polskim rynku, znalazłem tylko parę sztuk. Myślę, że warto by było go pokazać w TV
Mam mercedesa G500. Auto jeździ i hamuje. Wymaga serca i dobrej ręki.
Posiadam Opla Senatora 3.0 177KM aut. rok prod.1988 wersja CD, po remoncie blacharki, zarejestrowany, jezdny . Pozostało kilka drobnych usterek do usunięcia / nawiew chodzi na 2,3 biegu, oświetlenie wymiana kilku żarówek, pocenie tylnego mostu / Posiadam dużo części.
Pozdrawiam Piotr
A może by tak Volvo -Volvo Amazon( Posiadam auto w pięknym stanie, z racji tego iż jest to wersja sportowa 122S ścigam się nim w Classic cup.w klasie oryginal. Moim marzeniem było by troszkę go zmodyfikować, wstawić pólklatkę , lekko kubełkowe siedzenia , pasy szelkowe tak by mógł wystartować w wyższej klasie. A no i sprzęgło nowe... rozwiń
chciałbym zgłosić audi a6 c5 z 4.2 V8 pod maską, gdzie znajdę formularz?
Witam chciał bym zgłosić swoj samochd gdzi znaleźć formularz zgłoszeniowy ?
Bmw e39 535i po winie .
witam chciałbym zgłosić się do programu mercedes E55 gdzie znajdę oficjalny formularz ? pozdrawiam
Chciałbym zgłosić do programu BMW e39 1997r.
Dużo zostało zrobione, na resztę napraw niestety brakuje warunków.
p.s. gdzie znaleźć oficialny formularz zgłoszeniowy?
A może dla odmiany całkiem nowe auto - zgłaszam Opla Mokkę z 2017 roku - żaden zakład nie chce się podjąć jej naprawy, to dopiero wyzwanie
Chciałem zgłosić do programu Fiata 126p elx 1998r
Witam!
Zgłosiłem auto do programu poprzez formularz zgłoszeniowy i nie wiem czy dotarło.Jak się można dowiedzieć?
Proszę o pomoc
Witam, skąd pobrac formularz?
WITAM !!!
MAM PYTANIE ODNOŚNIE DOBREGO MECHANIKA OD SKRZYŃ AUTOMATYCZNYCH. WIDZIAŁEM ŻE W PROGRAMIE KORZYSTALIŚCIE Z USŁUG TEGO SAMEGO KILKAKROTNIE Z POWODZENIEM. PROSZĘ O KONTAKT. POZDRAWIAM
Dzień dobry
Od początku istnienia programu - kanału TVN TURBO - programu Samochód marzeń jestem zagorzałym fanem. Aktualnie posiadam super wygodna SKODĘ FABIE KOMBI 1,4 16V 100 km. z 2001r. Auto było kupione z zamysłem jako rodzinne i się świetnie sprawdza w 4 osobowej rodzince jaką posiadam. Auto jest mi niezbędne do dojazdu do pracy...
rozwiń
Chcęm zgłosić do programu Peugeota 607 2.2 hdi jest to Anglik 2005 r.
Witam, chciałem zgłosić swoje autko do castingu do programu , jednak nie mogę dodać więcej niż jedno zdjęcie i nie wysyła formularza. Co jest nie tak?
Witam. Jestem jednym z wielu i również liczę na odrobinę szczęścia z moim dwudziesto letnim A8 D2 V8
Panie Adamie. Czy beda wyniki eliminacji z marca 2019 ? Jak mozna sie dowiedziec czy zgloszone auto przeszlo dalej ? Prosze o odpowiedz. Pozdrawiam
Jeśli by program ruszył z naborem . Kupiłem jako młody kierowca piękny egzemplarz który własnie staram się zrobić. Lecz brakuje mi środków.
Posiadam Chrysler stratus 98r. 2.0 benzyna Cabrio .
Pierwsze moje Cabrio w życiu Jak i 2 auto w moim życiu.
Części trudno dostępne . Najczęściej serwis. I dlatego brakuje mi środków...
rozwiń
Mam mercedesa A160 z 1999 wersja limitowana Hakkinen jest ich 250 szt. na świecie z tego co się zorientowałem w Polsce 2. Niestety auto wymaga wkładu finansowego na co w tej chwili nie mogę sobie pozwolić. Moze znajdzie się ktoś kto by chciał taki rarytas.
witam kiedy bedzie nowy nabor ?? mam porche 912 przydalo by mu sie pomuc zeby wrucil na PL drogi :)
co zrobić aby się dostać do programu ???? i jakie są zależności finansowe ??? pozdrawiam
Po reakcji tej dziewczyny z ostatniego programu coś mi się wydaje, że nie było niespodzianki gdy zobaczyła po renowacji swojego golfa jedynkę.
poprostu jest tylu chętnych że masakra ja mam 26 06 urodziny miło by było jak by się udało ale ja już się ni łudzę zostały tylko marzenia
Witam do 30 marca przyjmowane były zgłoszenia do kolejnej edycji programu gdzie znajdę jaki kolwiek informacje czy moje zgłoszenie zostało przyjęte. pozdrawiam Rafał
Mam Chryslera Concorde z 1999 roku. Pisałem kilka razy i nic!
widocznie nic interesujacego
Kiedy będą wysyłane informacje do osób, które wysłały zgłoszenia, czy w ogóle mają się stawiać na casting czy nie?
Witam widzę że zgłoszenia do programu zostały wstrzymane . Szkoda , chciałam zgłosić samochód mojej siostry Audi A3 1.6 z 1998 roku . Mam nadziej ze niedługo będzie można . Pozdrawiam
Śmieszne są te wasze błagania o miejscówkę w programie. Zakasać rękawy Panowie i pod auta!
Witam szukałem Formularza zgłoszeniowego ale widzę że zgłoszenia do programu zostały wstrzymane chciałem zgłosić swój samochód Seat Cordoba FL 02-99 1.6 Może następnym razem
Ponton zrobiony "odpłynął" do właściciela, ale czy to już koniec serii z Adamem Klimkiem? Krótka ta wiosna w ramówce Turbo koniec w kwietniu :(
Szkoda bo mam dwa fajne auta E24 I Cadillaca Sevilla oba z 1981 roku.
Kiedy nowy nabor kandydatow ??
Polecam mojego Mercedesa :) ktoremu potrzeba male "SPA u Adama" :)
A może w przyszłości powstanie program odbudowy starych kamperów,jak by co to jestem chętny.
Witam,kiedy będzie możliwość zgłoszenia auta do programu????pozdrawiam Jarek
Witam kiedy jest możliwość zgłoszenia do was auta ?
Witam,
Chciałbym zapytać do kiedy można spodziewać się odpowiedzi w sprawie zgłoszeń i ewentualnie gdzie można takie wyniki sprawdzić?
Dzień dobry,
chciałbym zgłosić na naprawy Porsche Boxter 986. Zapytanie wysłałem z gmail wt., 16 paź 2018, 16:25. Auto w ciekawej kolorystyce czarno - zielony (zdjęcia wysłane pocztą). Kiedy i gdzie będzie można zgłosić auto. Dziś ponowiłem pytanie. Pozdrawiam.
Niestety spóźniłem się 38minut z wysłaniem zgłoszenia - szkoda, że nie miałem zdjęć pod reką (to bym zdążył) I tak jestem z siebie dumny, że przygotowałem całość w krótkim czasie około 25 min + 35 min na nowe fotki. Pozdrawiam serdecznie Redakcję, Pana Adama i współpracowników.
Panie Adamie
Mam propozycję abyście na stronie podawali adresy sprawdzonych przez siebie warsztatów z których korzystacie przy odbudowach i naprawach. Obecnie szukam porządnego warsztatu regenerującego sprzęgła i chętnie skorzystałbym z tego u którego sami regenerowaliście w którymś z odcinków.
witam chcialem zglosic do programu mitsubisi 3000gt sl 94r