ma tu ktoś malucha z od 74 do 84 ?
witam kiedy pokażecie fiata 126p ?
WSTYD!!! I wielka szkoda... Jeżeli to jedyny egzemplarz w europie, to tym bardziej! Miejmy nadzieję, że nowy właściciel odda samochód do prawdziwego warsztatu... I tam naprawią to co Ci dwaj panowie nazywają renowacją... Szkoda słów! Wgioty, paprochy i "pięknie" wstawiona łata... Zacznijcie remontować szopy a nie klasyki...
Witam oglądałem pontiaca malowanie tego to porażka olejną pędzlem mogliście walnąć to samo by było a może lepiej i taniej widziałem jak na czarny kolor się porwaliście to myślę szacunek i wyszło jak wyszło chyba wiele sezonów nie zrobicie
skąd wytrzasnęliście tych amatorów nawet podnośnika nie mają
Takie cudeńka to warto ratować. Ja mam na stanie youngtimera Mercedesa i myślę o jego wystawieniu na sprzedaż. Ostatnio szukałem w necie portali aukcyjnych dla zainteresowanych klasykami i znalazłem Motokult. Z tego co widze to moje auto wpisuje się w klimat ;)
Część czy ktoś wie co to za pięć do ogrzewania zakładu chłopaki mają
Cześć mam pytanie co to jest za piec do ogrzewania tego warsztatu
Ten jeep bardzo ładnie przymalowana rdza pod maską a z tą przeróbką to straszny śmietnik jak dla mnie to jest wart 6000 zł ci kupcy to jakaś ściema DNO
czy ktoś wie co to za kawałek leci podczas remontowania wnętrza Pontiaca? taka muzyka trochę w stylu The Doors, proszę pomocy
witam, znam miejsce przebywania powojennego sportowego klasyka audi oraz dwóch syrenek / jedna na chodzie bagażowa/, jeżeli będziecie zainteresowani to dam namiary
No pewnie, że jestem!
tragedja ,nawet ja bym tak ie spitolił tych robót w szopie lepiej robie
Ci Panowie to jakaś porażka szkoda nawet oglądać goście nie mają pojęcia a o malowaniu to szkoda gadać
I jeszcze są zadowoleni ze swojej "roboty".Porażka goni porażkę.
Chłopaki właśnie obejrzałem program o nissanie coupe. Aż nie chce wierzyć że nie zrobiliście nic z olejem silnikowym, w skrzyni biegów, płynem układu hamulcowego itd. Jeżeli to robiliście to mówcie o tym bo wrak ze stodoły raczej nie grzeszy świeżymi płynami..
hej mam renault 19 89 54kw jeżdżące przed liftem możne mojego uratujecie baza nie zgniła jeszcze
Panowie z Terenwizji :P zaporście Edyte do programu :P
Ściema pod Media... Bosto z Papierami za 600zł? w tym satnie to minimum 3 tysie jak ma papiery. Drzwi 400 za szt, błotniki też, wiec .... doskonale wiem bo właśnie skończyłem remont tego samochodu. Syreny poszły mocno w cenę.
a ten wysoki to nie brat Pana Klimka przypadkiem?jesli tak,to chyba wszystkie programy zostaja w rodzinie,,,ale tak czy inaczej milo sie na to patrzy.
Zazdrość i zawiść ludzka nie zna granic... Najważniejsze, że chłopcy dobrze się bawią i spełniają swoje marzenia... A jeśli ktoś nie może na to patrzeć to niech nie ogląda.
Ten program to jedna wielka ściema, goście nie mają pojęcia o tym jak ratuje się klasyki, proces renowacji trwa minimum rok, samo przygotowanie karoserii do lakierowania to żmudne 3 miesiące nakładania podkładów suszenia i szlifowania
program fajny tylko nie tak to wszystko powinno wyglądać zobaczymy może w kolejnych odcinkach coś się poprawi
fajny program polecam
ja mam malucha rodzinna hisoria
nie oddawaj im samochodu bo to szkoda czasu i pieniędzy
Witam państwa nie wiem jak waszym zdaniem ale moim ten pierwszy odcinek to jedna wielka kompromitacja,Ci panowie złamali wszystkie zasady blacharstwa i lakiernictwa jak można takie coś nazwać renowacją??? Po prostu żal
Dzis obejrzalem pierwszy odcinek , moim zdaniem porazka .Ratowali tego trabanta jakby z musu,chyba nie oto w tym programie mialo chodzic.
proszę państwa tych dwóch panów nie ma najmniejszego pojęcia o mechanice a tym bardziej o renowacji samochodów. Nie dałbym im do renowacji nawet roweru marki WIGRY ten odcinek to jedno wielkie nieporozumienie pełna kompromitacja i zbeszczeszczenie podstawowych zasad blacharstwa i lakiernictwa
mercedes-benz 2.8l 1983 do uratownia + 20000 zł. tel.601670925
Mojego Trabanta 1.1 nie uratujecie ?
A kto za to wszystko placi??
Panowie może mojego klasyka uratujecie ?
tytuł do zmiany .... Mordujemy klasyki sezon, po co się porywać na Jeepa, pontiaca, Moskwicza jak się nie ma budżetu i czasu na taką odbudowę