W jednym z odcinków była renowacja starych plastikowych zderzaków - opalarka przywróciła im dawną czerń. Czy ta metoda sprawdzi się też w tzw. malowanych listwach? Boczne mam plastikowe, ale te na zderzakach to mam wrażenie, że jest taka matowa warstwa naniesiona na plastik. Reszta zderzaka jest w kolorze nadwozia. Auto to Xsara Picasso.
jak naprawić pękającą przednią szybe
jak znalezc na allegro tą taśme z żyłką ??
Mam pytanie gdzie mozn azakupic silownik do samoczynnego otwierania bagaznika?
- Gość447:
- Mam pytanie gdzie mozn azakupic silownik do samoczynnego otwierania bagaznika?
- rozwiń
Też chętnie bym się dowiedział ;) Przeszukałem i przetrzepałem prawie wszystkich producentów z iParts i nikt nie ma podobnych w ofercie :(
Siłownik może być standardowy. Tutaj chodzi żeby dodać do nich sprężynę która da siłę aby siłownik się wyprostował. Robiłem cos takiego w swoim aucie. Wystarczy kupić odpowiednią sprężynę (zmierzyć grubość tłoka) i dociąć ja metoda prób i błędów.
witam, zna ktos dobry produkt/sposob na porysowany plastik przezroczysty na licznikach/kokpit ? z gory dzieki za ew. info.
Jesli odbrze pamietam w samochod marzen kup i zrob Adam polerowal w Toyocie Celika. Sam jeszcze nie zdazylem przetestowac
Chciałbym zamontować maty wygłuszajace nadkole w Mondeo mk4 kombi. Jak sie zgłosić? Łukasz
jestem szczesliwym posiadaczem golfa 5 gti i prawde mowiac brakuje mi tego:)
kiedy bedzie odcinek jak mozna obudzic w kp.funkcje tempomatu?:)
gdzie można kupić moduł martwego pola?
gdzie można kupić moduł martwego pola ???
Wie ktos jak ta piosenka sie nazywa
Proszę podajcie nazwę wykonawcy i utworu
a dokładnie jak sie ten utwór nazywa? Pozdrawiam
Kto jest wykonawcą muzyki i jaki jest tytuł?
Days of thunder !
Jak odnowić kierownice z miękkiego tworzywa sztucznego?