Witajcie! Oglądałem wiele odcinków, ale nie pamiętam czy ktoś z Was kojarzy aby Pan Adam naprawiał AUDI 80 V6 w cabrio np?
Witam. Nie mogę znaleźć formularza zgłoszeń. Posiadam unikatowego chryslera concorde lxi z 1999 roku, który ma trochę rzeczy do zrobienia. Jestem jego właścicielem od 2007 roku i chciałbym, aby mi jeszcze kilka ładnych lat posłużył. Co muszę zrobić, aby dostać się do programu "Samochód marzeń: kup i zrób"? Pozdrawiam
Suzuki Baleno 1995r. nie mam pieniędzy na remont i chyba umrę razem z Suzi. gdzie jest formularz zgłoszeniowy do programu' Samochód Marzeń ' ?
Pozdrawiam Was
witajcie ! Gdzie znajduje się formularz zgłoszeniowy ?
Witam ,mam duży problem mój syn kupił VW PASSATA B 5 Przed liftem i po krótkim czasie okazało się , że jest wielki problem z całą elektryką nie działają szyby i nie otwierają się dzwi tylne .Szkoda bo auto jest w dobrym stanie .Proszę POMÓŻĆIE
witam kiedy następny nabór ford explorer 1996
Bmw e34 2.0 24v r6 150km auto ma 26lat obniżone 18cali felga reszta orginał klasyk pozdrawiam ekipe tvn turbo i miasto szprotawa lubuskie
Ford Transit Euroline 1997r 2.0i DOHC ansitaKarman. Auto jak to nazywa moja rodzinka "wycieczkobus". Myślę, że to dość wyjątkowe modele Transita bo większość to blaszaki i woły robocze a to odpowiedź Forda na VW Multiwan.
Polski Fiat 126p przejsciówka z waskimi zderzakami z 1985 roku z rak pierwszego właściciele zachowany w bardzo dobrym stanie kupiony z myślą o przyszłym pokoleniu mojej rodziny. Moze taki klasyk ma szansę na wizyte w programie zdjęcia nie oddają stanu auta to trzeba zobaczyc na wlasne oczy :) idealny stan jak na ten rok.
Daihatsu Cuore l201 1992 :)
Witam,
Auto marzeń? MAM i nigdy go nie sprzedam :) mój wspaniały GOLF 4 98r 110 km w kolorze green metalic w full wersji bez skór potrzebuje pomocy :) nie działają podgrzewanie fotele,lusterka elektryczne które razem się ruszają przy ustawianiu, centralny zamek odmówił posłuszeństwa , stan progów prosi o pomoc , tylna wycieraczka...
rozwiń
Audi a3 8p 2005r 2.0 tfsi ,200KM. kupiłem go niedawno ale nie starczy mi budżetu na naprawe..A to moj samochod marzeń
Jeżdżę subaru, legacy, naście lat, ale tylko modelami IV. Cztery lata temu kupiłem pojazd docelowy - taki, na które nie było mnie stać gdy było nowe: 3,0 H6 sedan, 245KM 4x4. Dyskretny, ale kiedy trzeba to daje (dawał) nieźle. Zaczęło ostatnio ubywać płynu chłodniczego - podobno poszła uszczelka przy zaworach dolotowych, bo emulsji... rozwiń
mam saaba rocznik 1997 9000 CS 2.3 LPT,
wspaniale auto z jedna wada nie chce zapalac zima, zapali ale to nieraz bardzo dlugo trwa. ogladalo go juz paru elektrykow i zaden nie znalazl przyczyny. moze wie pan gdzie moge sie zglosic. z gory dziekuje i pozdrawiam mieszkam w lodzi
mam pytanko odnośnie instalacji hak, ponieważ zgodnie z naszą normą gniazda 7 - mio biegunowe nie są przystosowane do wyprowadzenia światła przeciwmgielnego, które sugerowano wyprowadzić a na którym pinie zgodnie z normą obowiązującą w Polsce?
VOLVO V 70 2.4 benzyna z 2000 roku. Ma na imię ROMAN i przejechał 160 tyś km. Serwisowane od nowości w serwisie Volvo. Ma kilka drobnych usterek ( świeci się poduszka pasażera, nie działa zapalniczka, wycieraczki reflektorów nie wracają do właściwego położenia, naderwany zawias w drzwiach kierowcy, nadprute poszycie fotela kierowcy i... rozwiń
Witam mam VW Touarega.Kupilem go osobiscie w USA i sprowadzilem do Polski.ale juz uplyw czasu widac we wnetrzu jak i stan techniczny takze zaczyna doskwierac.stracil troche mocy i skrzynia zaczela szarpac.potrzebuje fachowej pomocy i jestem w stanie dolozyc sie finansowo do potrzebnych napraw.Jest to wersja V8 4,2 Benzyna z gazem.dziekuje za uwage.
Witam kupiłem vectre b 1995 chciałbym ja odnowić mam nadzieje ze się dostane do programu
to po co na ten casting jechać chyba że być chwilę w telewizji , lepiej zapłacić 30 dychy pojechać na stację diagnostyczną i też powiedzą co w samochodzie jest do zrobienia
mam pytanko czy pan prowadzący czy ogólnie ekipa programu w końcu zrobi jakiś samochód obcej osobie a nie swoim ziomkom.oglądam program codziennie to tylko pruszków, wołomin i tym podobne okolice
Cześć całkiem niedawno kupiłem bmw e38 z rok 94 i mam nadzieje że się dostane.
wysłałem zgłoszenie do programu Forda Y 1932 rok " rodzynek" jedyny taki w Polsce, jeśli się załapie - z pewnością będzie to ciekawy odcinek programu,pozdrawiam
Oglądałem pare dni temu (dziś jest 21.12.2017) na antenie tvn turbo relację z odrestaurowania 25 - letniego Porsche 911... pod koniec odcinka było napisane: kompletny kosztorys można znaleźć na tvnturbo.pl. Czemu nie moge go znaleźć????
Ewidentnie i bez zastrzeżeń trwa nabór do programu.
Do programu dostac sie nie mozna wiec moze ktos poleci mi mechanika ktory naprawi mi mojego opla vectre c bo jak do tej pory sami partacze ksiazke moglbym napisac
Vectra C do tego programu??? Szkoda mi Ciebie.
Z powyższego rozumieć mamy, ze seria 12 juz jest skompletowana? Na FB w końcu października był wpis o trwającym naborze, czy on sie juz definitywnie skończył? Jesli tak, to przydała by sie taka informacja tak na tej stronie jak i na FB
Witam, Mój mąż ma auto SIMCA AROUNDE P60 z 1959 roku. 30 lat silnik ani nie drgnął, ale mąż cierpliwie a zarazem uparcie próbował i hura! odpalony, a zaworki aż skaczą z radości. Kiedyś obiecał naszej córci, że będzie mogła pojechać nią do ślubu, ale myśleliśmy, że jej nigdy nie odpali. A tu takie zaskoczenie, na dodatek córka... rozwiń
witam.
czy nabór jeszcze trwa?
Nabór już się skończył . Trwał dwa miesiące sierpień i wrzesień . Teraz czekamy na wyniki . Przykro mi , musisz poczekać do następnego roku.
Panie Adamie. Jestem właścicielem Renault Megane II Cabrio 2004. Niestety radość niweczy przeciekający dach na styku dachu i bocznej szyby. Z obu stron niestety. Nie wiem co robić, bo następstwem tego jest mokra podłoga. Proszę o podpowiedź i pomoc.
MG ZS 180 zgłoszony - czekam z niecierpliwością na akceptację:)
Witam panie Adamie mam pytanie gdzie w okolicy Warszawy można naprostować wgniecenie bez szpachlowania i lakierowania ja mieszkam w Grodzisku mazowieckim pozdrawiam
Witam Serdecznie.
Chciał bym zapytać jakie były by szanse by wyremontować samochód mojego Taty który jest bardzo do niego przywiązany Passat B4 bo o nim mowa jest to dość pospolitym autem ale bardzo wygodnym. Tata już kiedyś posiadał starszy model ale niestety uległ zużyciu i już nie dało się z nim zrobić;). Szukaliśmy następcy...
rozwiń
Casting jeszcze trwa, czy już się zakończył?
dzien dobry panie klimku mam volvo v4o z 1997 roku czy moze je pan przyjac filip grosfeld pozdrawiam
witam mam pytanie czy da sie zrobic mój samochód opla astre f hb jest to juz stare auto ale jestem pasionatem tych aut
Witam.Czy samochód z 1946 roku zarejestrowany, ubezpieczony jeżdżący też może brać udział w programie?
a może ślicznie Mitsubishi L300 z 1983 roku, prosiak z kołem zapasowym na masce z przodu, w wersji małego kampera, a jaka radość dla Mamy, Taty i dwóch małych chłopaków, samochód do małej naprawy, chętnie podeśle zdjęcia
nie mogę się już doczekać nowej serii mojego programu Samochód Marzeń Kup i Zrób premiera 10 września o godz 10.30
witam wszystkich oglądam ten program i nie widziałem żeby w programie u Adama było m3 e36 coupe naprawiane