Jak można zgłosić warsztat do programu?
Pozdrawiam,
Beata
Witam, w jaki sposób mogę zgłosić warsztat do programu ?? pozdrawiam
witam mam znajomego ktory jest pasjonatem starych samochodow zajmuje sie tym z zapałemi oddaniem ale niestety miał wypadek warsztat sie spalił a on sam jest powaznie poparzony pomału dochodzi do siebie ale niestety jeszcze daleko do warsztatu w ktorym mogłby majsterkowac jak stanie na nogi dlatego chciałam spytac czy moze moglibyscie pomoc stanac... rozwiń
Witam w jaki sposób mozna zgłosic warsztat do programu?
Witam,jak mozna zgłosic warsztat do programu
no właśnie jak i gdzie mogę zgłosić taki warsztat mojemu przyjacielowi spalił się warsztat bez pomocy on się nie podniesie proszę o wskazówki
witam w jaki sposób można zgłosic sie do programu projekt warsztat ,,,?
Chcę zgłosic do programu nasz garaż, gdzie znajdę szczegóły ?
Dziwie sie jak mozna miec taki burdel jak w tych warsztatach. Sam mam swoj warsztat i da sie trzymac porzadek.
Czy to nie działa jak żabki
mam pytanie jak można zgłosić sie do pogramu?
Ciekawe czy tylko warsztaty mechaniczne biorą pod uwagę? Mam warsztat specjalistyczny również związany z motoryzacją, ale hala jaką przejąłem wymaga wiele przeróbek.
Bardzo lubię program tvn turbo ale te odcinki projekt warsztat i ten prowadzący RYŚ to ściema niesamowita A oliwy do ognia dodał tym w 7 odcinku że nie pozwoliłby właścicielowi auta wchodzić do warsztatu patrzeć na ręce mechaników. Wdać jak pracował w sewisie i naciągał zwykłych ludzi na wyciągnięcie kasę. A o to im chodz. iA ten... rozwiń
Dokładnie gostek nie trzymał nawet klucza, auważa się za znawce.
wiedza i umiejetnosci mechanika sa jego wiec dlaczego ma ja oddawac za darmo.? zapytaj dentyste co ci do zeba wklada to napewno ci powie.
Witam
Moje pytanie brzmi skąd się biorą takie absurdalne kwoty za wyremontowanie i wyposażenie warsztatu? Moim zdaniem kwoty są znacznie zaniżane.
Pewnie maszyny są w leasingu i nie są brane w kalkulację pozostaje koszt remontu
gdzie znajdę formularz zgłoszeniowy do programu?
Gościu zapomnij o formularzu bo będziesz żałował. to wszystko ściema.
Witam pytanie jak poniżej :) ale dodatkowo czy przy otwarciu nowego warsztatu też pomożecie, proszę o info 502-471-714
Witam jak można się zgłosić do programu
witam jak zgłosić warsztat do projektu 603060512
Witam Jak mozna zgłosic sie do udzialu w programie Serwis Łatka Kalisz tel 660 120 200 ??????????????????????????????????????????????????????
komentarz ukryty - pokaż
Witam ja również jestem zainteresowany zgłoszeniem do programu projekt warsztat
komentarz ukryty - pokaż
witam jak mam dokonać zgłoszenia do programu,jestem bardzo zainteresowany.
komentarz ukryty - pokaż
Witam z tej strony Paweł .Mam pytanie jak zgłosić swój warsztat do programu?
Jest tu ktos kto moze odpowiedziec na pytanie jak zgłosic sie do programu?????