zmień strefę czasową »

TVN Turbo > Forum > TVN > Nasi prowadzący > Prezenterzy Faktów???

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasi prowadzący

Czyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane

Prezenterzy ...

9 września 2010

Emmily Emmily 942 942

Prezenterzy Faktów???

Dodane 25 sierpień 2010; 13:27
Oni to czy nie,nie mogę ostatnio ich poznać-nie wiem co się stało-szok!!!Jedynie pani Justyna pełna energii,reszta dno i zero!!Oczekiwana poprawa o 180 stopni to jak najszybciej,bo wylądujecie brzydko mówiąc w śmietniku polskich dzienników informacyjnych i nawet super studio Wam nie pomoże!!!!
Emmily ~justyna
Dodane 26 sierpień 2010 12:04
IP: 195.187.152.*
Wpis Emmily dla zmyłki, bo gdzie Twoje IP?? :)
Może lepiej po prostu nie publikować negatywnych komentarzy, niż tak nieudolnie próbowac ich bronić.
Dodane 26 sierpień 2010 13:07
W ogóle nie wiem o co Ci tak naprawdę chodzi????Co dla zmyłki??Ja niczego nie broniłam,wręcz odwrotnie?!
Emmily ~justyna
Dodane 26 sierpień 2010 14:33
Szczególn ie we wszystkich swoich poprzednich postach na tym forum...
I ponawiam pytanie, dlaczego masz ukryte IP??? koleżanko z TVN.
Dodane 03 wrzesień 2010 12:59
Co ty bredzisz!!Jaka koleżanko z TVN,może w innym wcieleniu albo życiu!!!??Czy Wy wszyscy powariowaliście, nie jestem nikim podstawionym!!!Z nalazła się następna wszechwiedząca!! !
Emmily ~justyna
Dodane 06 wrzesień 2010 15:42
to odpowiedz w końcu mądralo dlaczego nie ma twojego IP!!!
Dodane 08 wrzesień 2010 11:35
Chodzi ci o to ~~ przy Emmily to musisz zapytać moderatoró ;w,bo oni o tym decydują i tyle!!I skończ wreszcie z tymi insynuacjami pod moim adresem!!!!Albo może nie kończ,a może dzięki tobie dostanę pracę w TVN-skoro tak prosisz i sugerujesz!!???
Dodane 08 wrzesień 2010 11:43
A poza tym to a propo tego co pisałam wcześniej to każdy ma prawo mieć zdanie na pewien temat i nawet opinię o ludziach i ją zmieniać w zależności od sytuacji tylko krowa nie zmienia poglądów! !!A ja zawsze pisałam i mówiłam co myślałam i tak robię od dziecka-taka moja natura!!
Dodane 09 wrzesień 2010 15:00
Nie wiem droga Justyno o co ci chodziło z tym stwierdzeniem,że najpierw napisałaś,że pan Kamil prywatnie jest przesympatyczny, a potem,że zmieniłaś zdanie???Ale ja tak szybko nie popadam w zwątpienie,jeśli kogoś naprawdę lubię i cenię-a tak jest z panem Kamilem,to nie słucham plotek tylko konkretów i tyle!!!Dla mnie On zawsze będzie cool i super facet i dziennikarz bez względu na to co o nim się dowiem i przeczytam!!Uwie lbiam jego Fakty i jego samego też!!!

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN 7

Rozrywka i film

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny