zmień strefę czasową »

TVN Turbo > Forum > TVN > Nasi prowadzący > DZIEŃ DOBRY TV

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasi prowadzący

Czyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane

DZIEŃ DOBRY ...

8 września 2010

Konto usunięte 942 942
Konto usunięte

DZIEŃ DOBRY TV

Dodane 04 sierpień 2010; 21:10
IP: 87.206.129.*
Dlaczego wymieniają Pana Jagielskiego a nie Panią Pieńkowską??? Z tej pary wolę jego niż ją. Jeżeli już to wymieńcie całą parę.
~Dee
Dodane 05 sierpień 2010 09:03
IP: 78.88.18.*
Dokładnie, to Pieńkowska odstrasza widzów brakiem kompetencji. Jak wyrzucą Jagielskiego, to się o tym przekonają, bo oglądalność NA PEWNO NIE WZROŚNIE!
~md
Dodane 08 sierpień 2010 11:18
IP: 91.94.225.*
osobiście uważam, że para Jagielski - Pieńkowska jest dużo lepsza niż para Sołtysik - Mołek. Pani Mołek jest bardzo sztuczna i niedługo zastąpi całą ekipę, bo prowadzi wszystko, co tylko możliwe. Poza tym kto to widział, żeby osoby, które są razem prywatnie, prowadziły wspólny program. Przecież na ekranie widać, kiedy się w domu pokłócili .
~ewa3e4
Dodane 10 sierpień 2010 22:56
IP: 79.110.0.*
Biedny Wojtek. Byl spiety, bo mial Pienkowska u boku. Gdyby nie ona, na pewno by lepiej wypadl. Ona jest taka antypatyczna! no ale łatwiej zwalic wine na Jagielskiego, on nie ma takich mocnych pleców jak ona. Jej nigdy nie wywalą:( Niech ja dadza w takim razie do jakiegos programu z politykami, tam bedzie mogła ich przepytywać, bo do telewizji sniadaniowej trzeba kogoś ciepłego i potrafiacego słuchac
~antypie ...
Dodane 12 sierpień 2010 18:55
IP: 83.5.119.*
TO JEST HAŃBA!!!!!!!!!!! m
~Widz
Dodane 13 sierpień 2010 08:42
IP: 78.88.55.*
Jak można było wyrzucić fajnego Jagielskiego a zostawić beznadziejną Pieńkowską? Kto dostał łapówkę od jej męża żeby ją zostawić? Ta pani powinna wylecieć z ddtvn natychmiast.
~ewa
Dodane 21 sierpień 2010 10:43
IP: 87.96.23.*
Również bardzo lubiłam Wojtka Jagielskiego jako prowadzącego program,ma fantastyczne poczucie humoru połączone z wyczuciem,bez chamstwa.W ogóle to mógłby ktoś poinformować widzów co jest powodem jego odejścia z dd tvn?-może borelioza?
~Żal.pl
Dodane 27 sierpień 2010 21:10
IP: 83.5.104.*
Od kiedy borelioza nazywa się Pieńowska? Kasa męża zapewnia jej cieplutką posadkę w tvn. Szkoda bardzo lubię oglądać DDtvn, do tej pory odcinki z tą parą oglądałam tylko i wyłącznie dlatego, że Pan Jagielski trzymał poziom z siebie i za Pieńkowską. Teraz będę omijać te odcinki szerokim łukiem. Ona jest beznadziejna, nie słucha rozmówcy, już nie wspomnę o jej fochach. Nadaje się tylko do czytania wiadomości w publicznej, choć i tam są już lepsi od niej .
~Anna
Dodane 06 wrzesień 2010 09:22
IP: 79.163.146.*
Bardzo mi przykro ze Pan Wojtek juz nie bedzie prowadził porannego programu w TVN.Niestety będe musiała ogladac konkurencyjna telewizję, z nim w roli głównej.W idocznie TVN nie zależy na dobrych prowadzacych .
~Agniesz ...
Dodane 06 wrzesień 2010 18:59
IP: 83.6.113.*
Oglądałam dzieś poranny program i prawdę mówiąc nie podoba mi się pan Robert .
po 1 nie pasuje do programu ,
wiem ,ze to jesgo pierwszy raz ale nie potrafi się odnależć , nie współgra ze swoją " koleżanką " .
ogólnie żenada .
Jagielski to była osobowość .
~sł
Dodane 08 wrzesień 2010 09:52
IP: 212.106.26.*
p.Jagielski przeniósł się do konkurencji (2)
~widz
Dodane 08 wrzesień 2010 10:15
IP: 93.179.234.*
jestem za p.Pieńkowska siedzi i trzyma się stołka ma kase i chce więcej a po za tym to mąż ma kase i ją trzymają jest beznadziejna wymieńcie tę podstarzałą dzierlatke, p. Jagielski był świetny dlatego czuła zagrożenie chociaż kasa jej męża zrobi wszystko

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN 7

Rozrywka i film

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny