- zmień strefę czasową »
TVN Turbo > Forum > TVN > Nasi prowadzący > Pieńkowska
Forum dyskusyjne
TVN
| kategorie: | ostatnie tematy | wpis | przez | tematów | wpisów |
|---|---|---|---|---|---|
Nasi prowadzącyCzyli wszyscy ci, których możesz spotkać po drugiej stronie ekranu. Wszelkie uwagi, zwłaszcza te entuzjastyczne:), na ich temat mile widziane |
15 maja 2010 |
|
804 | 804 |
Pieńkowska
Dodane 05 marzec 2010; 09:56IP: 93.159.25.*
Zasadniczo to pani Pieńkowskiej brakuje obiektywizmu dziennikarskiego!!!! Dziennikarz powinien podczas wywiadu być bezstronnym nawet jeśli jego poglądy są inne niż osoby, z którą wywiad prowadzi. Ale chyba niema się co dziwić bo standardy dziennikarskie w tym kraju już dawno odeszły w zapomnienie.
Dodane 05 marzec 2010 10:12
IP: 83.26.133.*
IP: 83.26.133.*
Pani Pieńkowskiej nie tylko brak obiektywizmu ale zwyczajnie kobiecego wdzięku,stylu.On a chyba zbyt poważnie traktuje każdy temat.Często jest agresywna i bardzo niesympatyczna,c hoć się stara(co jej nie wychodzi).Czasam i bardzo żal mi jest jej rozmówc&o acute;w.Oni się jej zwyczajnie boją,nie mówiąc już o współprow adzącym Panu Jagielskim.
Dodane 11 marzec 2010 14:37
IP: 217.113.231.*
IP: 217.113.231.*
Już o dawna chciałam napisać cos na temat Pani Jolanty Pieńkowskiej... Nie znoszę kiedy prowadzi poranny program dzień dobry tvn!!! Ta kobieta w ogóle nie potrafi słuchać, każdemu swojemu rozmówcy przerywa, jest niesympatyczna i swoim wizerunkiem szkodzi Panu Jagielskiemu który w przeciwieństwie do Niej jest miły i nie mozna mieć do jego pracy zastrzeżeń! Przyznam szczerze, że w dni kiedy ta kobieta pojawia sie o 8:30 w moim telewizorze zmieniam kanał! Proponowałabym stacji i dyrektorom tvnu przenieść tą Panią na takie stanowisko, aby ludzie nie musieli Jej oglądać. Uważam, że przez Nią program traci widzów. Osobiście uważam, że "skarbami&q uot; dla programu są tacy prowadzący jak Dorota Welman i Marcin Prokop... Drodzy realizatorzy zróbcie coś z Panią Pieńkowską!!!
Dodane 16 marzec 2010 12:03
IP: 87.205.36.*
IP: 87.205.36.*
Popieram! Pani Pieńkowskiej brakuje obiektywizmu!!!
Dodane 19 marzec 2010 13:33
IP: 212.91.16.*
IP: 212.91.16.*
Zagadka? Co robi większość widzów dowiadując się, że pani Jola prowadzi program?
Odpowiedź: Zmienia kanał ;pp
Pani Jolu. Po raz kolejny się Pani nie popisała. Nie dość, że przerywasz Pani gościom to i Wojtkowi nie dajesz Pani dojść do słowa. Podziwiam jego cierpliwość i w mojej ocenie powinien zostać drugim Święty Wojciechem :) Panie Wojtku - nie daj się Pan!
A dla Pani Joli dedykuję piosenkę:
Jolka, Jolka,
Pamiętasz lato ze snu,
Gdy prowadzisz "Dzień dobry T..",
Urwij się choćby zaraz,
Coś z sobą zrób,
Nie przerywaj już dłużej, o nie!
Odpowiedź: Zmienia kanał ;pp
Pani Jolu. Po raz kolejny się Pani nie popisała. Nie dość, że przerywasz Pani gościom to i Wojtkowi nie dajesz Pani dojść do słowa. Podziwiam jego cierpliwość i w mojej ocenie powinien zostać drugim Święty Wojciechem :) Panie Wojtku - nie daj się Pan!
A dla Pani Joli dedykuję piosenkę:
Jolka, Jolka,
Pamiętasz lato ze snu,
Gdy prowadzisz "Dzień dobry T..",
Urwij się choćby zaraz,
Coś z sobą zrób,
Nie przerywaj już dłużej, o nie!
Dodane 21 marzec 2010 11:30
IP: 149.156.180.*
IP: 149.156.180.*
Niestety, podpisuję się pod wypowiedziami. Gdy widzę p.Pieńkowską w TVN - zmieniam kanał.Jest antypatyczna, traktuje samą siebie śmiertelnie serio, niekiedy zadaje pytania "od czapy", jakby nie rozumiała wypowiedzi rozmówcy. Ech, nie ma to jak Dorota Welman czy Paulina Młynarska...
Dodane 30 marzec 2010 10:29
IP: 188.33.126.*
IP: 188.33.126.*
Ludzie!!!!! ja po prostu nie mogę jej oglądać!! a przynajmniej słuchanie tej osoby mnie drażni. Zauważyłam ze ma bardzo specyficzne i ograniczone poglądy i niestety dzieli się nimi ze wszystkimi.
Dodane 02 kwiecień 2010 10:17
IP: 81.190.42.*
IP: 81.190.42.*
ta Pani jest straszna!!!
Nigdy nie pozwala wypowiedzieć sie swoim gościom.Przerywa im w trakcie wypowiedzi.Narzu ca swoje zdanie i jest po prostu NIEMIŁA!!!
Nigdy nie pozwala wypowiedzieć sie swoim gościom.Przerywa im w trakcie wypowiedzi.Narzu ca swoje zdanie i jest po prostu NIEMIŁA!!!
Dodane 02 kwiecień 2010 22:15
IP: 188.33.172.*
IP: 188.33.172.*
ja tez nei lubie pienkowskiej. za co-za jej zacietosc, zero luzu, sztywnosc-najabr dziej lubie jak nie daje dojsc do glosy swojemu rozmowcy w temacie dosc "ciezkim&qu ot; gdzie widac, ze ma calkowicie inne zdanie od rozmowcy-wtedy sie tak ankreca, ze az glos lekko podnosi co by rozmowca nei mogl nic powiedziec-zenad a.
mam andzieje, ze ja zdejma z anteny...jagiels kiego tez nei lubie
mam andzieje, ze ja zdejma z anteny...jagiels kiego tez nei lubie
Dodane 10 maj 2010 10:14
IP: 79.186.115.*
IP: 79.186.115.*
A może pani Pieńkowska potrafi zadać inne pytanie niż "co pan czuł, gdy..."? Gdy je zadaje biorę pilot i przełączam program, niestety robię to często.
Dodane 14 maj 2010 20:29
IP: 87.206.161.*
IP: 87.206.161.*
A czy widzieliście wywiad Pani Pieńkowskiej z Jasiem Melą??!! Najpierw opowiadał o tragicznej śmierci swojego brata, później o swoim wypadku, o walce, o podróżach . W końcu zeszło się na temat marzeń. Powiedział, że dla niego jest najważniejsza rodzina i przekazanie dzieciom istotnych wartości itp. Na co Pani Pieńkowska z ironią: "a co Ty Jasiu wiesz o życiu!!??" Ja bym odpowiedziała a co Ty wiesz Joasiu?!?! Połowy tego co Jasiek przeżył nie doświadczyłaś i zadajesz takie głupie pytanie?! Nie mam słów...
Dodane 15 maj 2010 23:48
IP: 194.146.217.*
IP: 194.146.217.*
jestem takiego samego zdania. pani pienkowska nie ma w sobie ani krzty obiektywizmu co przedstawila juz w rozmowie z "super niania" na temat jedynakow, pania szczepkowska czy panem figurskim. jej postawa wg mnie jest nieodpowiednia i powoduje ze wylaczam telewizor w trakcie 'dzien dobry tvn' ktore naprawde bardzo lubie ogladac.
Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.