zmień strefę czasową »

TVN Turbo > Forum > TVN > Aktualności > stronniczość tvn

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Aktualności

stronniczość ...

7 września 2010

Konto usunięte 2472 2472
Konto usunięte

stronniczość tvn

Dodane 16 listopad 2009; 23:36
IP: 87.96.20.*
Nie mogę już oglądać Waszych stronniczych programów publicystycznych i rozrywkowych. Tak w tyłek wchodzicie Platformie Obywatelskiej, pewnie liczyliście ze PO rozwali dla Was Telewizje Publiczną i zdobędziecie cały rynek.jestem młodym 20-paro letnim facetem i już nie mogę patrzeć na to jak promujecie tych polityków z PO choć oni nic nie robią,a tylko szkodzą naszemu krajowi.Zamiatacie wszystkie afery i je bagatelizujecie,żeby tylko sondaże im nie spadły.BRAWO!!!!Róbcie tak dalej!!!Ja już• na pewno nie będę Waszej stacji oglądał,mam nadzieje,że nie tylko ja nie poddam się Waszej ogłupiającej propagandzie i sporo myślących osób w naszym kraju nie będzie oglądało Waszej stacji,macie naprawdę fajne programy rozrywkowe,fajnych prowadzących,ale przez takie działania skutecznie obrzydziliście mi swoją stacje.Pozdrawiam
~igor
Dodane 01 wrzesień 2010 00:11
IP: 212.160.175.*
zgadzam sie w 100%, mają naprawde dobre programy rozrywkowe ale fakty czy programy polityczne są stronnicze dla PO, i tez dla mnie brzydnie ta stacja
~MAJA
Dodane 07 wrzesień 2010 15:04
IP: 91.194.107.*
To nie oglądaj TVN, przejdź na TVP, oni nie są stronniczy :))). kazdy ogląda to co lubi. Ja nie ogladam TVP, wobec tego nie wchodzę na ich portal, bo po co ? a Ty wszedłes tutaj też nie wiem po co, proste ?

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN 7

Rozrywka i film

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny