Może odcinek o polerowaniu szyb samochodowych? Rysy po nieostrożnym skrobaniu w zimie bądź od pióra wycieraczki. W internetach opinie o polerowaniu szyb podzielone a filmów instruktażowych brak
Kiedy kolejna seria? Już się nie mogę doczekać
Dla mnie świetny program pozdrawiam Pana Grzegorza. Jak również będzie pan zadowolony dużo dobrego dziekuje
Świetny program w którym można uzyskać wiele informacji. Chciałbym dowiedzieć się jak przyciemnić tylne szyby samochodu FG
Dobre spray niczym nie odbiega od profesjonalnego pistoletu lakierniczego.
Sprejażu opamiętaj się i zastanów się nad tym co mówisz i co pokazujesz, chodzi mi o zderzak który pociapałeś tymi sprejami w jednym z odcinków.
Sprejami to można sobie po ścianie pociapać czytaj graffiti
Jak można się zgłosić a raczej swoje auto do programu?
Jakzrobić bixenon fajny materiał możecie nakręcić
raczej nie pokażą bo zestawy HID są wg prawa nielegalne. Jesli ma być sens w biksenonie to w rachubę wchodzi tylko lampa z żarówką H4 bo ma 2 włokna i wtedy masz jeden palnik ksenonowy z przesłoną na elektromagnesie. Plus że masz pełnowartościowe długie, minus że jak palnik walnie to nie masz nic w lampie. Domontowywanie HID na długie... rozwiń
Program super też oglądam każdy odcinek i niektóre rzeczy już zdążyłem wypróbować. Jedyną magią telewizji są śruby, które wszystkie bez problemu się odkręcają :-) w życiu realnym wygląda to niestety nieco inaczej. Odnośnie następnych napraw i testów, to moimi propozycjami są:
-Test środków penetrujących umożliwiających...
rozwiń
Ten program jest rewelacyjny, jako laik samochodowy, dzięki bardzo fajnym wizualizacją bez problemu poznałem zasady działania różnych mechanizmów w aucie. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczone. Żałuję, że tak późno dowiedziałem się o tym programie, a gdy już to zrobiłem obejrzałem wszystkie odcinki od początku w internecie, w kilka... rozwiń
Świetny program,mam wyzwanie dla Pana prowadzącego. wymiana podsufitki w opel astra f sedan :)
Witam, świetny program. Mam propozycje może zróbcie program o jakiś zabezpieczeniach nietypowych przed kradzieżą w benzyniakach i dizlach odcięcie paliwa, zapłonu
Bardzo fajny i ciekawy program. Uczy i rozwija.
Czy moglibyście zrobić program o samodzielnych metodach zabezpieczenia auta przed kradzieżą? Pozdrawiam
Świetny program na to, aby samemu spróbować, gdyż oddawanie do mechanika wcale nie gwarantuje, że będzie to zrobione lepiej niż sami zrobimy ;)
Witam.bardzo często oglądam TVN Turbo 101 napraw to jeden z najlepszych programów .Takich właśnie oczekujemy ja i moi znajomi.Świetny prowadzący
Może odcinek jak zregenerować reflektory soczewkowe ?
"101 napraw" / "Bedzie Pan zadowolony" czy "wszystko co chcielibyście wiedzieć o samochodach" super programy. moge ogladac non stop :)