zmień strefę czasową »

TVN Turbo > Forum > TVN > Nasze filmy

Forum dyskusyjne

TVN

kategorie: ostatnie tematy wpis przez tematów wpisów

Nasze filmy

Wszystko o filmach pojawiających się na ekranie sygnowanym znaczkiem TVN

Czy będzie ...

26 stycznia 2012

Student26 Student2 ... 977 1913
Kiedyś gdy byłem uczniem słyszałem, że powinienem się uczyć języków obcych, więc się uczyłem - trochę niemieckiego i angielskiego. Z angielskich poszedłem dalej i niedawno skończyłem studia filologii angielskiej. Teraz wolałbym oglądać zagraniczne programy, szczególnie anglo-języczne, ale także w innych językach w...

poszukuję tytułu filmu ?

Dodane 19 styczeń 2012; 22:23
film jest o dwóch kolegach którzy lubili jarać trawkę i w ich ręce wpadła mapa do wyspy gdzie na tej wyspie jest dużo plantacji marichuany. trafiają oni na tą wyspę z przyjaciółmi i okazuje się że nie są sami na wyspie bo na wyspie są już ludzie którzy wprawiają tą marichuanę i ją sprzedawają , a ta...
Film był kilka razy właśnie w TVN. Do domu chłopaka włamali się jacyś ludzie i zabili mu rodziców. On sam wtedy chyba pływał w basenie, ale udało mu się uciec albo gdzieś się schował. Policja zmieniła jego tożsamość i wysłała do jakiejś prywatnej szkoły. Ci mordercy odnaleźli go i próbowali zabić. Jeśli dobrze...

Do TVN - proszę o odpowiedź.

Dodane 23 grudzień 2011; 20:37
Do TVNu! Dlaczego nie odpowiadacie na nasze prośby? Po co zakładka Forum- dla ozdoby? Dlaczego niszczycie dzieciństwo innym osobą nie puszczając anime pt. Dragon Ball, chociaż odpowiedzcie, a może po prostu Wam się nie chcę fani anime albo po prostu Dragon Balla nadal będą spamować jeśli nie odpowiecie. Jeśli tu napiszecie...

"Ostatni Smok"

Dodane 17 grudzień 2011; 21:40
Witam
Chciałbym prosić abyście pomyśleli o emisji filmu "Ostatni Smok", dawno go nie było w telewizji a jest to naprawdę dobry film z dużą dawką pozytywnej energii.
Mimo swoich lat nadal potrafi poruszyć niektórych widzów, proszę, pomyślcie o tym bo chętnie obejrzałbym ten film jeszcze...

Listy do M

Dodane 21 listopad 2011; 11:49
Moze mi ktoś pomóc szukam nazwy firmy kurtki którą ma w filmie Maciej Stuhr tak mi sie spodobała ze musze tak mieć... prosze o pomoc

Nasze filmy...

Dodane 15 listopad 2011; 21:19
http://www.youtube.com/watch?v=rcfKS8nYq44

masz się czym pochwalić?
znasz się na kręceniu filmów?
podziel się...

Między kuchnią a salonem pierniki

Dodane 12 listopad 2011; 11:50
Witam, może tak trochę nie w temacie, ale poszukuję przepisu na pierniki z programu "Między kuchnią a salonem" z roku 2010. Nigdzie nie mogę znaleźć przepisu, a po wejściu na "oficjalną" stronę programu przekierowuje mnie na plejada.pl Bardzo bym prosił, jeżeli ktoś ma ten przepis o przekazanie mi go, moja...

Harry Potter

Dodane 24 lipiec 2011; 13:41
Mama wielka prośbę:) Jeżeli mozecie to puśćcie Harrego Poter:D Błagaaam:):)

FILMY

Dodane 05 listopad 2011; 12:53
Proponuję coś hiszpańskiego np. Almodóvara, chociażby "Volver" czy "Wszystko o mojej matce". Albo jakiś dobry film obyczajowy "Co gryzie Gilberta Grape'a?", "Duża ryba" albo "Amelia" ... Ktoś ma jakieś inne propozycje? :)
witam szukam tytułu i autora piosenki z tła reklamy "Ja Cie Kocham z Ty z nim", leci teraz na tvn, bardzo proszę o pomoc. z góry wielkie dzięki !!!!!

Film

Dodane 28 październik 2011; 19:57
Witam. Dawno w tvn oglądałam film pt: Obietnica/Promise to Carolyn. Nie ma tego w internecie, ani na dvd. Chciałabym aby w tvn jeszcze raz puścili ten film.!!!! Pozdrawiam
Zacznijcie puszczać w TVN seriale typu Glee lub Queer as folk !!! są to mega popularne seriale w stanach . serial Glee kazdy teraz ogląda w sieci , puszcza go telewizja FOX ale ten kanał nie każdy ma a TVn ma kazdy :)

super kino...

Dodane 19 październik 2011; 15:15
siemka potrzebuje nuty ktora jest w super kinie na tej listopad jakby ktos
znal tytul prosil bym o odpowiedz bardzo potrzebna
ps.na reklamie jak dobrze pamietam reklamowali filmy: gladiator i jeszcze jakies tam:) prosil bym o podanie najlepiej z linkiem dowload

POZDRO!

Pamietniki Wampirow

Dodane 20 wrzesień 2011; 12:08
Witam. Chcialam sie dowiedziec co sie stalo z moim serialem, dlaczego zmianiacie co chwila dzien, kanal tv, oraz godz. emisji tego serialu. A od 2 tyg. nie wiem czy go usuneliscie czy znowu przeniesliscie. Dlaczego nie ma zadnej informacji na ten temat. Przeciez to wspanialy serial i wiele osob go ogladalo, prosze o informacje...

Wszystkie wiadomości na forum są własnością ich autorów. TVN nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Propozycje innych kanałów TVN

TVN

Programowo najlepsza

TVN Style

Kanał dla kobiet

TVN 7

Rozrywka i film

TVN 24

24-godzinny kanał informacyjny